Корені Всіх Людських Бід – У Втраті Коріння

Опубликованно: 30/03/2009 |Комментарии: 0 | Показы: 38 |

  Карма Роду, Життя Роду, Енергія Роду…

Ще пять –десять років назад про це мало хто задумувався. Років сорок тому було не приємно згадувати про рідних. Адже нас очікувала епоха світлого комунізму! А ще років шістдесят тому згадувати про рідних було небезпечно. І навпаки у минулому. У багатьох селах поважали свій Рід аж до Жовтневої революції. На початку двадцятого століття більшовики знищили родові книги селян. Часто держава своєю діяльністю знищувала зв’язки між поколіннями: масові переселення людей, репресії…А якщо згадати наслідки Великої Вітчизняної Війни?

Дослідники давно звернули увагу на факт - якщо батьки змінили місце проживання, фенотип їхніх дітей змінюється. Низькі японці, котрі народилися в Америці, виростають довгов’язими, а негри з Африки світлішають. Переселенці втрачали свій Рід. Отже забували родові програми, які дозволяли людям вижити і процвітати.

«Втрата коріння» - одна з головних проблем і причин деградації людей.    Це процес швидкий, на протязі одного століття, і ми зіштовхуємось з його наслідками. Важко охопити одразу весь їх масштаб. Адже вони одночасно проявляються на різних рівнях життя. Люди зіштовхуються з різними на перший погляд проблемами: неможливо налагодити стосунки з коханими, не вдається заробити грошей, в здоровій, за словами медиків, сім’ї, не народжуються діти …Часто це є наслідки запущеного механізму. Від того, наскільки реалізована людина в сім»ї, залежить і наскільки реалізує вона себе у суспільстві. Тому є сенс починати вирішувати багато проблем з сім’ї.

Почнемо з дитинства.

Хорошою вважається та дитина, яка відповідає очікуванням конкретної сім’ї!

Маленька людина хоче, аби її любили, звертали на неї увагу. Інколи цього добивається , намагаючись відповідати вимогам батьків. Якщо це не діє, починає робити протилежні вчинки. Третього не дано. Далі людина виростає, і у зовнішньому світі для неї є зрозумілими лише ті ситуації, до яких звикла з дитинства. Яке коло спілкування вибере ця людина? Яку сім’ю створить? Відповідь проста - або таку ж, у якій виріс, або…ніяку. Адже в нашому розпорядженні тільки досвід наших батьків, або заперечення цього досвіду. Перейти на іншу модель поведінки важко, старі шпали накатані.

Натомість у людини, яка знає свій Рід і родові програми є вибір - змінювати негативні програми Роду і активувати позитивні. Але більшість із нашого покоління навіть не знають, чи були у їхніх бабусь та дідусів брати та сестри. Ким вони були? Де жили? Чим славився Рід? Тих, хто міг би розповісти нам про те, як і де жили наші прапрабабці і прадіди вже немає. Документи, які збереглися з минулого століття – велика рідкість!

Та не все втрачено!

Ми можемо скористатися ресурсами підсвідомості. Швейцарський психолог, психіатр і філософ Карл Юнг запевняв – у глибинах людської душі живе пам’ять про історію всього людського роду. Окрім особистих якостей, успадкованих від батьків, живуть у людині і якості його далеких предків.

Тому різні люди в однакових ситуаціях поводять себе по-різному. Реакція для самої людини спонтанна, але це не означає, що випадкова. Пояснюється вона звичкою реагувати на подібні ситуації. Звички формуються в процесі нагромадження досвіду, який зберігається в підсвідомості. Можна припустити, що ми користуємося досвідом, нагромадженим на протязі життя. Але як бути з таким фактом: діти, які виросли і виховувалися у різних умовах, абсолютно не схожі один на одного. Тож ми приходимо у світ із знаннями про нього! Накопичуємо їх у минулих життях, і зберігаються вони у нашій підсвідомості. А якщо взяти цілу сім’ю? Працюючи із своєю підсвідомістю можна встановити зв’язок із Родом. Усвідомити і почати використовувати ті родові програми, які дали можливість Роду виживати. Знайти і ліквідувати негативні, котрі можуть призвести чи вже призвели до згортання Роду. У людини з’явиться можливість впорядкувати своє життя, допомогти дітям (майбутнім також), батькам, братам та сестрам, і навіть внукам.  

Можна уявити певну людини листочком на Родовому дереві. Ми приходимо та йдемо, а Рід живе. Але чи може дерево жити без листя? Більше того, вчені твердять - кожна клітина на рівні генетики містить у собі всю інформацію про дерево. І якщо в такій клітині провести зміни на генетичному рівні, це вплине на все дерево. Аналогічно Рід людський. Та якщо років сто тому негативні програми призводили до звертання Роду десь на сьомому поколінні, на сьогодні негативні програми закінчуються  сумно вже на другому. Час пришвидшив свій біг. Більшість читачів можуть згадати подібні ситуації, коли в сім’ях дідусів і бабусь народжувались як хлопчики, так і дівчатка. А ось у третьому поколінні хлопчиків все меншає і меншає. У нашій практиці був цікавий випадок. Жінка принесла фотографію чоловіка до і після весілля. До весілля це крупний, життєрадісний чоловік. Після весілля почав танути на очах. Маючи ріст біля двох метрів важив близько сімдесяти кілограм. Лікарі не могли знайти причину такого стану. Під час роботи з нею виявився цікавий факт. Дід чоловіка обіцяв одружитися на дівчині, яка була вже вагітною. Дитина народилася, але прийшовши з армії дід не дотримався обіцянки, одружився з іншою. Батько чоловіка повторив вчинок свого батька лише з тою різницею, що дівчина вирішила зробити аборт, щойно дізналася, що батько збирається одружитися з іншою. У чоловіка нашої пацієнтки подібних ситуацій не було. Але щойно пара справила весілля, спрацювали програми прокляття, відправлені на адресу його тата та діда. Тож знімати руйнівну  програму потрібно було вже з його діда і батька. Ми ні в якому разі не заперечуємо досягнень офіційної медицини. Але якщо у підсвідомості  людини існують негативні програми, а частина його енергії постійно йде на погашення енергетичного боргу, залишеного колись його рідними, про серйозне покращення здоров’я вже не йдеться.

 Раді, що з’явився спосіб діагностувати та коригувати кармічні родові програми. Найкраще, коли людина, яка звернулася за допомогою, вчиться це робити самотужки. Вона використовує власні ресурси, тож у неї не виникає енергетичного боргу перед зовнішнім середовищем. Окрім того, людина працює зі своїм Родом. Природно представник Роду не зможе привнести у свій Рід програми, які не співпадають з призначенням Роду, а отже, руйнують його. Не по силам не дається! У кожного з нас є шанс стати більш щасливим, успішнішим, допомогти своїм близьким та коханим. Всім кохання, процвітання та сили Роду!

                                                                              В’ячеслав і Галина Барчукови

http://sila-roda.ucoz.org/

dar8899@yandex.ru

Источник статьи: http://www.rusarticles.com/semejnaya-psixologiya-statya/koreni-vsix-lyudskix-bid-u-vtrati-korinnya-841033.html

Метки:

семья

,

род

,

карма

В народе говорят: на Роду написано. Но, оказывается, не все так фатально. Раз программы всего Рода есть в каждом из нас, как потенциал, можно и нужно активизировать хорошие и полезные программы в своем сознании. У нас есть огромное количество примеров, когда женщина, после активизации эффективных Родовых программ, стала писать картины, мужчина избавился от алкогольной зависимости. У кого-то исчезают определенные заболевания, у кого-то, наконец, начинает складываться личная жизнь. Можно направить

От: Вячеслав Барчуковl Дом и Семья> Семейная психологияl 30/03/2009 lПоказы: 935
Георги станев

Научите закон кармы, как его применять и как извлекать пользу из этого знания, чтобы освободится и избежать травм и повреждений. Когда вы поймете, как карма влияет на вашу жизнь, то вы можете сотворить счастливое будущее в Любви.

От: Георги станевl Духовностьl 03/03/2013 lПоказы: 12

Духовная Сила исцеления облегчает выход из тяжелых ситуаций, восстанавливает силы после эмоциональных перегрузок, ускоряет преодоление трудностей, семейных неурядиц, гармонизирует вес, улучшает память, зрение, исцеляет душу и тело, творит будущее, гармонизирует прошлое и сегодняшнее и многое другое...

От: Вячеслав Барчуковl Духовность> Философияl 08/06/2011 lПоказы: 99

Издревле наши предки Арии пришли из причерноморья принеся нам с собой знания и мудрость. Крым насыщен мудростью наших предков. Пребывая на Крымских землях мы не только сможем набраться мудрости и обрести духовность, но и прекрасно отдохнуть, обменяться опытом и обрести новых друзей. На фестивале «Святар» будут проводиться практики, посвященные разным аспектам нашего Духовного Развития. Обучение будут проводить духовные проводники, волхвы, жрецы...

От: Вячеслав Барчуковl Пресс-релизы> Путешествияl 13/08/2011 lПоказы: 58

С лёгкой руки американского педагога и адвоката Нэнси Энн Тейп в 1982 году написавшей книгу «Осознание жизни через цвет», выпорхнуло слово Индиго. Этим словом она называла детей, рождённых с фиолетовой, синей и голубой аурой. Вышедшие на Западе и переведённые у нас, книги Ли Кэрролла и Джейн Тоуберг «Дети Индиго» и Дорин Верче «Забота о детях Индиго» не дают точного и вразумительного ответа, кто же такие дети-Индиго и каковы их отличия от детей с другими цветами аур?

От: Виталий Ефименкоl Духовностьl 22/01/2010 lПоказы: 42

Выводы по итогам анализа дают возможность создать наиболее верную доктрину , что позволит выжить и возвыситься человеческому Роду в масштабах Вселенной

От: Викторl Разноеl 15/09/2007 lПоказы: 19,412

Для того, чтобы поддерживать человеческий организм в здоровом и бодром состоянии, необходимо, чтобы человек знал семь божественных заповедей здоровья. Первой заповедью являются нравственность, правильный быт и образ жизни.

От: tikol Медицина> Психологияl 28/10/2011 lПоказы: 20

Почему кто-то с рождения купается в материальном богатстве, а кто-то добивается всего сам? Или совсем худо - растет в детдоме, или на улице бомжует... Как родиться в богатой семье? :) Лотерея ли это, или же всё-таки закономерность? Почему? Ещё раз ПОЧЕМУ вон тот родился в богатенькой семье, у него всё есть, он всегда сыт, одет, имеет любые автомобили, даже любых девушек, а другой ничего не имеет, кроме одного - сильного желания все это иметь!

От: Александрl Образование> Саморазвитиеl 10/09/2009 lПоказы: 21

Описание новейшей технологии саморазвития, с помощью которой каждый может изменить свою реальность уже за 2 месяца.

От: Людмилаl Самоулучшениеl 26/11/2012 lПоказы: 29
Георги станев

Не стоит тратить всю свою жизнь в поисках счастья, потому что его источник всегда рядом. Чтобы его открыт, однако, нужна любовь.

От: Георги станевl Дом и Семья> Семейная психологияl 12/04/2013

Как часто мы встречаем людей, строим с ними отношения, но в итоге понимаем, что в этих отношениях мы прилагаем слишком много усилий… Как часто мы влюбляемся в кого-то, а потом пытаемся его изменить, потому что в чем-то он не устраивает? Как часто мы задумываемся, а почему у нас не сложилось? Задав себе эти и многие другие вопросы, я поняла, что хочу найти ответ. В поисках ответа, я пришла к известному практически всем определению – типы личности.

От: Марияl Дом и Семья> Семейная психологияl 21/03/2013 lПоказы: 15
Цымбалов Артем

Всем здравствуйте, меня зовут Артем, я бы хотел написать статью про здоровье, а точней основные принципы. Я хоть и не очень старый но, на сегодня ничем не болею, хотя было достаточно серьезных проблем со здоровьем, которые я сам вылечил. Эта статья не нацелена на самолечение или на рекламу каких-нибудь препаратов, хочу изложить основные принципы здоровья.

От: Цымбалов Артемl Дом и Семья> Семейная психологияl 17/02/2013 lПоказы: 16

Мудрая старинная пословица гласит: «С лица воду не пить», все же очень хотелось бы, что бы будущий отец, которого мы выбрали, был приятен внешне, что бы его глаза излучали силу, ум и доброту.

От: kljeckol Дом и Семья> Семейная психологияl 10/02/2013 lПоказы: 11

Что такое самостоятельность, и в каком возрасте она наступает? Я сначала думала, что это вопрос банальный, а на деле оказался актуальным. Особенно, когда люди, которым за 40, считают себя несамостоятельными. То есть, зависимыми от кого- либо или чего- либо, зачастую от жизненных обстоятельств. До определенного момента (детство, отрочество, юность) мы все от кого-то зависим. Но, по мере взросления, человек набирает мудрость и жизненный опыт, приобретает профессиональные навыки, обретает свой соци

От: Olga Suntsoval Дом и Семья> Семейная психологияl 07/02/2013

Любовь долго терпит, милосердствует, любовь не завидует, любовь не превозносится, не гордится, не бесчинствует, не ищет своего, не раздражается, не мыслит зла, не радуется неправде, а сорадуется истине; все покрывает, всему верит, всего надеется, все переносит.(библия)http://www.markova.tk

От: наталья марковаl Дом и Семья> Семейная психологияl 01/02/2013 lПоказы: 12
blinov

Большое счастье, что мы видим мир в цвете. Без этого жизнь была бы скучной и унылой. Тем не менее, человек приобретает цветное зрение не сразу. Цветной мир открывается ребенку в определенной последовательности. Сначала он воспринимает красный, оранжевый, желтый и зеленый цвета и только уж потом — фиолетовый, синий и голубой. Возможно, это объясняется различной длиной волны, которой обладает каждый цвет в солнечном спектре.

От: blinovl Дом и Семья> Семейная психологияl 22/01/2013 lПоказы: 35

В статье раскрываются причины появления психологических проблем в нашей жизни, причины появления психосоматических заболеваний. Как избавиться от проблем, мешающих жить комфортной, полноценной жизнью.

От: Николайl Дом и Семья> Семейная психологияl 02/01/2013

До свадьбы (образ этого слова - небесное деяние богов) молодые жили вместе 41 день. Целомудренно, присматриваясь друг к другу (слюб). На свадьбе ведуны и старейшины Родов совершали обряды. Первый день (не ночь) молодые проводили в подготовленном месте, украшенном цветами, плодами и на пшеничном зерне. И зачинали все в первый день.

От: Баруков Вячеславl Отношения> Свадьбыl 26/11/2012 lПоказы: 16

Обсудить статью

Блок автора
Категории статей
Quantcast